Tilaa suositut tunne- ja tarvekortit sekä NVC- oppikirjoja


Tee tilaus oheisella lomakkeella. Ilmoita tilaamiesi kirjojen nimi ja määrä. Lisäämme postituskulut tilaukseen.

Tunne- ja tarvekortteja sekä Viha-kirjoja myydään Helsingissä myös kirjakauppa Aatmassa.


30,00 €
+ postituskulut

Tunne - ja tarvekortit

Käytä kortteja helpottamaan keskusteluja, tukemaan sovittelua. Harjoittele niiden avulla NVC-taitoja kuuntelemalla itseäsi ja muita empaattisesti.

Laatikossa on 55 tunnekorttia ja 55 tarvekorttia. Kaikki tunteet ja tarpeet ovat suomeksi, truotsiksi ja englanniksi, jotta voit pelata niillä monilla kielillä.

Esimerkkejä korteilla pelaamiseen: Korttien esittelyvideo Vihapokeri Empatiapokeri

0,00 €

tarvejuliste

Savanna ConneXions tarvejuliste

Printtaa tästä itsellesi tarvejuliste vaikka A3-kokoisena seinälle kiinnitettäväksi tai minkä kokoisena tahansa, vaikka laminoituna lompakkoosi. Julisteen on tehnyt taiteilija, RVO Joni Aikio.

Kirjan_kansi.png

26,00 €
+ postituskulut

Rakentava ja myötäelävä vuorovaikutus
Marshall B. Rosenberg

Rakentava ja myötäelävä vuorovaikutus-kirjassa psykologian tohtori Marshall B. Rosenberg esittää selkeän ja yksinkertaisen tavan luoda sanoilla yhteys toiseen ihmiseen – myös haastavissa tilanteissa. Rosenberg kannustaa lukijaa rehelliseen läsnäoloon, omien ja toisten tarpeiden kuulemiseen.

Tarkoitus ei ole oppia myötäilemään tai olemaan kiltti. Kaikissa tilanteissa me voimme itse valita, haluammeko rakentaa yhteyden toiseen ihmiseen vai emme.

Uuteen painokseen lisätty luku sisältää konfliktien käsittelyä ja sovittelua.

Rakentava ja voi suositella kaikille. Erityisen hyödyllinen se on niille, jotka ovat päivittäin tekemisissä toisten ihmisten kanssa omassa työssään. Rehellinen läsnäolo tuo elämäämme uutta rauhaa ja aitoutta.

Kirjan esipuheen on kirjoittanut Hanna Savanna.


35,00 €
+ postituskulut

Sovittelun taito - Uusi painos ilmestynyt ja tilattavissa!

Kirjailija: Larsson, Liv
Suomentaja: Marja Leena Toukonen

Tässä teoksessa esitellään NVC-prosessiin perustuva käytännönläheinen taitovalmennus, jossa sovittelijan taitoja, kuten tunteiden ja tarpeiden tiedostamista, sanotun toiselle heijastamista, keskeyttämistä ja muita sovittelussa tarvittavia taitoja harjoitellaan eri tilanteissa.

Kirjan opetuksia voi soveltaa sekä yksilöiden että ryhmien välisten konfliktien sovitteluun.

Teos soveltuu niin ammattikäyttöön kuin yksityisille ihmisillekin.

Kirjan esipuheen on kirjoittanut NVC-kouluttaja Hanna Savanna.viha.jpg

10,00 €
+ postituskulut

VIHA. Ymmärrä sen sanoma. Älä tukahduta sitä.

Alkuperäisteos: Surprising Purpose of Anger käännetty suomeksikirahvi_tyopaikalla.jpg

35,00 €
+ postituskulut

Kirahvi työpaikalla. Nonviolent Communication – työkirja työnilon lisäämiseksi.

Kirjailija: Marianne Nummela

Tämä työkirja on kirjoitettu sinulle, joka haluat oppia käyttämään NVC:tä työpaikallasi. Kirja sisältää harjoituksia, jotka auttavat sinua saamaan syvemmän yhteyden itseesi ja muihin. Voit auttaa luomaan työpaikan, jossa kaikkien tarpeet tulevat tyydytetyiksi. Toimivat suhteet töissä johtavat suurempaan työniloon, sujuvampaan yhteistyöhön, lisääntyvään tehokkuuteen ja tyydyttävämpään työelämään - ja elämään yleensä.

Kirahvi on NVC:n vertauskuva ja kirahvikielen avulla saat konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit olla kirahvi työpaikallasi.

giraffen_pa_jobbet__parmen_2.jpg

35,00 €
+ postituskulut

Giraffen på jobbet. Arbetsbok i Nonviolent Communication för ökad arbetsglädje

Författare: Marianne Nummela

Den här arbetsboken är skriven för dig som vill lära dig använda NVC, på jobbet. Den innehåller övningar som hjälper dig att få en bättre kontakt med både dig själv och andra. Att uttrycka dig ärligt och lyssna med förståelse. Att skapa en arbetsplats där allas behov blir tillgodosedda. Fungerande relationer i jobbet leder till större arbetsglädje, smidigare samarbete, ökad effektivitet och ett mera tillfredsställande arbetsliv och liv.

Giraffen fungerar som en symbol för NVC och med hjälp av giraffspråket får du konkreta verktyg för att bli giraffen på din arbetsplats.


2_nd_edition.gif25,00 €
+postituskulut

Nonviolent Communication - A Language of Life
Through stories, examples and role plays, this cornerstone book provides a deep understanding of the core components of the NVC process and consciousness. Over 1 million copies sold in mre than 20 languages worldwide.

(Tämä kirja on vanhempi 2. painos eikä sisällä kappaletta sovittelusta, joka on liitetty seuraavaan painokseen)